>>Inspiratie Hal & Hoekjes

Inspiratie voor de hal & hoekjes

hal-inspiratie

Mooie hoekjes – praktische opbergers en meer…

We kennen ze allemaal, de hoekjes in je woning waar je de grootste plannen mee hebt! Een gezellig leeshoekje, een handige halkast, een stijlvolle sidetable of een plaats voor plantjes? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hiervoor hebben we bij Odrada Interieur een ruim assortiment aan handige meubeltjes en decoratie voorhanden. Afhankelijk van jouw ruimte zijn er steeds tal van manieren om ook dit hoekje te laten uitblinken.

De hal - hoe zie jij 'm?

De hal kan dienst doen op allerlei manieren. Het bewaren van jassen, schoenen, handtassen, … is er daar één van. Zo ben je snel de deur uit en blijven deze spulletjes steeds op één plaats verzameld. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je kinderen hebt. Schoenen en jas uit, rugzakjes aan de kapstok en klaar!

Een gesloten kast is hiervoor ideaal. Zo blijft eventuele rommel achter de deuren verstopt. De spiegeldeuren zorgen voor een ruimtelijk gevoel en ze zijn uiteraard ook fijn om nog een laatste keer in de spiegel te kijken voor je naar buiten gaat. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om je kast in te richten… Laat jouw kast op maat uittekenen in de toonzaal!

Laat je stijl spreken...

Ook in de hal is er ruimte voor je persoonlijke stijl. Een handige sidetable die je kan aankleden met leuke accessoires iets voor jou?

Combineer losse elementen zoals een wandtafel, een spiegel, stalamp, een leuke poef, … De hal kan nog steeds functioneel zijn door bijvoorbeeld een mooie kapstok toe te voegen, een bakje voor je sleutels of een open schoenenrek.

Is je hal beperkt in ruimte? Kies dan zeker voor wandhangers en schapjes. Ze nemen weinig plaats in beslag en creëren toch veel opbergruimte.

Wondermooie hoekjes

Gezellige plekjes die je stijl weerspiegelen, je kleedt ze aan hoe je maar wilt. Een leeshoek, een mooie fotogalerij aan de muur of een opbergrekje met je mooiste woonschatten, kies maar…

Wat dacht je van een gezellig zithoekje? Een plekje waar jij of je kids zich even kunnen afzonderen, een momentje voor jezelf. Een mooie stoel of een comfy zitzak? Aankleden doe je met een leuk tapijt, tafeltjes, wanddecoratie of plantjes…

Een plekje voor je mooiste items

Boekenrekken zijn er in tal van vormen en maten. Ze zijn ook de ideale manier om een leegstaand hoekje instant om te toveren tot een weerspiegeling van jezelf. Boeken, woonaccessoires, plantjes, een lampje, … Kleed ze aan hoe je wilt, en wedden dat de complimentjes zullen binnenstromen? 

Een alternatief voor wanneer je net wat minder ruimte hebt? Wandschapjes! Deze nemen net wat minder plaats in, maar zijn minstens even leuk.

Voor de finishing touch...

Woonaccessoires, natuurlijk! Je hebt ze in alle stijlen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Fotokaders, spiegels, sierkussens, beeldjes en verlichting bijvoorbeeld. Modern, industrieel of landelijk? Wat je woonstijl ook is, met woonaccessoires kan je die stijl extra in de verf zetten. 

In het assortiment van Odrada Interieur vind je tal van topmerken terug zoals Rivièra Maison, Coco Maison en Atelier Rebul bijvoorbeeld.

Onze nieuwste wooncatalogus al ontdekt?
Doorblader hem snel en laat je inspireren!

Nog steeds op zoek naar invulling voor jouw hoekje in huis? Neem ook eens een kijkje bij onze bureau's!

2022-10-10T16:34:56+02:00