>>Inspiratie Kasten en Dressings

Inspiratie voor kasten & dressings

kasten-dressings-inspiratie

Kasten & dressings – Alles netjes opgeruimd

Denk je eraan om een die lastige wand om te vormen tot een kastenwand? Of ben je op zoek naar een eigentijdse kledingkast voor in je slaapkamer? De juiste kast voor je woning, die hebben we!

Een schuif-of draaideurkast, een inbouwkast of een ruime dressing, bij Odrada Interieur kan het allemaal. Wij helpen je bij het uittekenen van jouw ideale kast.

Samen tekenen we jouw droomkast uit!

Maatkasten bieden oneindig veel mogelijkheden. Een kledingkast, dressing, halkast, voorraadkast of simpelweg een opbergkast voor bijvoorbeeld je bureau of je zolder? Schuine wanden, hoeken en nissen, met een maatkast kan ieder hoekje in je woning optimaal worden benut! 

Onze specialisten tekenen jouw droomkast uit, onze vakmannen zorgen voor een perfect resultaat. We hebben tal van collecties beschikbaar om jouw kast werkelijkheid te maken. En geloof het of niet, voor ieder budget is er een oplossing!

De draaideurkast: betaalbaar en enorm veelzijdig!

Draaideurkasten zijn beschikbaar in oneindig veel varianten. Bij Odrada Interieur doen we hiervoor graag beroep op onze Duitse meubelfabrikanten. Waarom? Ze bieden je tal van mogelijkheden waardoor jouw kast zal aanvoelen als maatwerk, maar dit tegen een betaalbare prijs. Met mogelijkheden voor schuine wanden en hoekoplossingen, keuze uit een uitgebreid aanbod aan romp- en frontkleuren, afmetingen, …
Een halkast, een bureauwand of een kledingkast, met een draaideurkast kan het allemaal.

Express EXBrooklyn 2017 Mi 41e
Nolte Horizont 8000 NM7435 HORIZONT 8000
Express One ExOne 2017 Koje10 01 Mi

De schuifdeurkast: stijlvol en ruimtebesparend!

De schuifdeurkast is een populaire keuze als kledingkast in de slaapkamer of als kast in een smalle gang. De voornaamste reden hiervoor is dat ze door de schuifdeuren weinig ruimte in beslag nemen. Ze passen zich perfect aan iedere ruimte aan door de vele mogelijkheden: je bepaalt de afmeting, de romp- en frontkleuren en de indeling van je kast helemaal zelf. Ook spiegelfronten of fronten in gesatineerd glas zijn mogelijk, deze ogen erg stijlvol in de slaapkamer. Je de kast uitbreiden met handige LED-verlichting bovenaan of LED-strips. Onze kasten zijn van hoge kwaliteit en steeds aan de beste prijzen.

Nolte Marcato 2 0 NM26343 MARCATO 2 0 Schwebetuerenschrank
Staud Malaga ppl sf01
Express stars_175_45900

Kleine opbergers

Ook aan commodes, schoenenkasten en andere kleine opbergers is er bij Odrada Interieur geen gebrek! Een commode is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld ondergoed, t-shirts en accessoires. Een mooie spiegel of wat leuke woonaccessoires erbij en je krijgt een mooie blikvanger in je ruimte! Ook handige oplossingen zoals nachtkastjes of een bedlade vind je terug in ons assortiment.

Express Carina_30806 969
Nolte Alegro NM8084 ALEGRO BASIC

Bepaal je indeling...

Ja, want ook die bepaal je volledig zelf! Geen nood aan keuzestress, onze specialisten helpen je graag. Kies je compartimenten, waar je graag kledingstangen hebt en verder nog tal van extra’s. Handige rekken voor dassen, lades binnenin de deuren, houders voor schoenen, haakjes voor riemen, … 

NOG Zubehoer NM24228 HORIZONT Zubehoer Schrankunterteilung
Nolte Marcato 2 0 NM26418 MARCATO 2 0 MaSZanfertigung
NOG Zubehoer NM3452 ZUBEHOER NEU
Nolte Horizont 8000 NM8029 HORIZONT 8000

Dressings & inloopkasten

Droom jij soms van een ruime dressing? Een mooie ruimte voor al je kleding en schoenen, heerlijk…!

Bij Odrada Interieur werken we met kwalitatieve merken zoals Noteborn en Mintjens voor onze dressings op maat. Kom hiervoor zeker eens langs in onze toonzaal met een plan van jouw ruimte. Samen maken we jouw droom werkelijkheid…

Onze nieuwste wooncatalogus al ontdekt?
Doorblader hem snel en laat je inspireren!

Je slaapkamer compleet maken met een heerlijk bed of een zalige boxspring?

2022-10-10T16:31:47+02:00