Onze Geschiedenis

Onze Geschiedenis2019-05-09T10:04:15+02:00

Odrada: een familiebedrijf in volle bloei

Wat begon als een eenmanszaak schrijnwerkerij-meubelwinkel is drie generaties later uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf in de top 10 van de Belgische meubelwinkels. Vandaag telt Odrada een oppervlakte van 20.000 m2. Je kan bij ons terecht voor meubelen, woondecoratie, tuinmeubelen en keukens.

  •      1946: Eénmanszaak
  •      1968: De nieuwe meubelwinkel telt 1.100 m2
  •      1976: Bouw nieuwe toonzaal 2.500 m2
  •      1981: Verdubbeling toonzaal + magazijn
  •      1989: Opening magazijn Hutten
  •      2002: Uitbreiding toonzaal
  •      2016: Herinrichting Odrada toonzaal

VIJF GOEDE REDENEN OM VOOR ODRADA TE KIEZEN

1. DE ALLERBESTE PRIJZEN

Om jou de allerbeste prijzen te kunnen garanderen, kopen we onze meubelen samen met zo’n 300 collega’s uit heel Europa aan. En van dat lagere prijskaartje profiteer jij.

2. GRATIS INTERIEURADVIES OP MAAT

Het juiste kleurenpallet kiezen voor je keuken, de perfecte opstelling zoeken voor je nieuwe salon of een budgetvriendelijke interieuroplossing kiezen voor je slaapkamer? Dat is geen sinecure. Onze professionele interieuradviseurs geven jou graag advies op maat. Geef hen de afmetingen van de ruimtes en vertel hen van welke look ’n feel jij droomt. Met hun advies geef je elke leefruimte precies die uitstraling die je zoekt!

3. EEN PROFESSIONELE SERVICE

Wil je jouw nieuwe meubelen meteen zelf meenemen? Of laat je ze liever thuis leveren en monteren? Tegen een kleine meerprijs nemen wij al je zorgen uit handen.

En onze professionele service stopt niet wanneer jouw meubelen geïnstalleerd zijn. Wij maken gebruik van de“meubelwaarborg”,een schriftelijke garantie, opgesteld in samenwerking met Test Aankoop. En met al je vragen achteraf kan je terecht bij onze klantendienst. Zo garanderen wij jou een optimale dienst na verkoop.

4. MEER DAN 20.000M2 TOONZAAL.

Hou jij van strakke en trendy interieurs? Of ben je op zoek naar warme, landelijke woonoplossingen? Voor een groot of een heel klein budget? In onze moderne toonzaal van meer dan 20.000m2 (!!) vind je beslist de wooninspiratie die jij zoekt.

Tijdens het winkelen een tasje koffie drinken? Dat kan
in alle rust in onze cafetaria. En de kleine (b)engeltjes? Die kunnen tijdens het winkelen rustig spelen in onze kinderhoek.

Odrada is bovendien eenvoudig bereikbaar via de grote verbindingswegen. En met een ruime gratis parking, hoef je alvast niet naar een parkeerplaats te zoeken.

5. FLEXIBELE EN VOORDELIGE FINANCIERINGSVOORWAARDEN

Heb je de keuken van je dromen gevonden in onze toonzaal? Maar is je budget op dit moment nog niet groot genoeg? Dankzij onze flexibele en voordelige financieringsvoorwaarden hoef je de geplande aankoop van je nieuwe meubelen niet langer uit te stellen. Vraag er gerust naar in onze winkel. Onze verkopers werken een voorstel op maat uit.