>>Inspiratie Bureau

Inspiratie voor het bureau

bureau-inspiratie

Het bureau – een ruimte voor concentratie, rust en creativiteit

Werk je geregeld van thuis of wil je een leuke bureauhoek in je woning, voor bijvoorbeeld een hobby of het afhandelen van papierwerk? Of heb je misschien een kantoor of praktijkruimte aan huis?

De home office maakt een grote opmars anno 2020. We werken vaker thuis en willen hier ook een rustig plekje om te werken, met het nodige comfort en voldoende opbergruimte om structuur te brengen. Bij ons vind je tal van meubeltjes om je home office in te richten, maar ook voor professioneel kantoormeubilair kan je bij ons terecht. 

Work@Home

Je werkplek als onderdeel van je interieur… Heb je een ruime woonkamer of een apart hoekje beschikbaar, dan kan je perfect een bureau integreren in de ruimte. Ideaal voor als je nog geen behoefte hebt aan een volwaardig kantoor.

Binnen ons uitgebreid assortiment aan wooncollecties zijn er vaak ook bureautafels te vinden. Op deze manier sluit je bureauhoek perfect aan bij de rest van je interieur!

Geheel naar jouw stijl

Een bureau hoeft echt niet saai en steriel te zijn. Binnen onze wooncollecties vind je tal van functionele meubelen die je makkelijk kan gebruiken als opbergers voor je bureau. Een mooi open rek is bijvoorbeeld perfect inzetbaar voor het bewaren van je spullen.

Combineer en speel met elementen voor een persoonlijk resultaat!

7bbb1951a5b2153be0536518408bef53

Compacte oplossingen

Ook die hebben we! Je woont klein en wilt enkel een plekje voor je laptop kwijt te kunnen en af en toe wat te werken? Dan is dit de oplossing. Multifunctionele meubeltjes die dienst doen als werkplek.

7bd5cc11927052cfe0536618408b762d

De juiste bureaustoel...

Ook hier bepaal je de juiste bureaustoel afhankelijk van je behoefte. Een comfortabele armstoel, met of zonder wieltjes, voor licht gebruik bijvoorbeeld. Deze oogt erg leuk in huis en zorgt voor een mooie blikvanger. Spendeer je meerdere uren per dag aan je bureau? Dan is een ergonomisch verantwoorde bureaustoel de beste keuze. Ontdek snel ons assortiment!

Nood aan een volwaardig kantoor of vergaderruimte?

Een oplossing voor je kmo of onderneming?
We helpen je graag bij het uittekenen van de juiste oplossing. Onze ergonomisch verantwoorde bureauprogramma’s beschikken over tal van mogelijkheden. Bureautafels met hoogte-verstelling, oplossingen die ruimte uitsparen, dossierkasten en nog veel meer. Een trendy office space op maat van jouw onderneming. Kom langs in onze toonzaal of neem contact op!

Onze nieuwste wooncatalogus al ontdekt?
Doorblader hem snel en laat je inspireren!

Ook maatkasten zijn een handige mogelijkheid als opberger voor je bureau!

2022-10-10T16:30:53+02:00