>>Inspiratie Woonkamer

Inspiratie voor de woonkamer

wooninspiratie-categorie

De woonkamer – samen genieten van gelukzalige momenten…

De woonkamer is de plek waar we graag met familie of vrienden genieten van een gezellige avond. Heerlijk tot rust komen in je salon met de mensen waar je van houdt, dat zijn de momenten die écht tellen!

Wij helpen je met het creëren van een knusse ruimte, precies naar jouw stijl en budget. Salons in leder of stof, tapijten, relaxfauteuils, salon- en bijzettafels, een sfeerlampje, … 

Alles begint bij het kiezen van het juiste salon

Bij Odrada Interieur vind je salons in stof of leder van topmerken zoals Passe Partout, Cartel Living, Henders & Hazel, Xooon, ….

Voor ieder budget en iedere woonstijl. Modern, klassiek, industrieel getint, … Uitgebreide hoeksalons, met of zonder relaxfunctie, grote en kleine opstellingen, het is allemaal mogelijk.

Ook zijn de meeste van onze salons compleet aan te passen naar jouw wens. Standaard bepaal je zelf de opstelling en kies je uit een waaier aan kleuren, maar vaak kan je ook kiezen voor een brede of smalle arm, verschillende pootjes, stiksels, … De mogelijkheden zijn eindeloos!

novara-henders-hazel-odrada

Neem alvast een kijkje...

Een stijlvolle (relax)fauteuil mag toch ook niet ontbreken?!

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een relaxfauteuil… Ze zorgen voor een ergonomisch zitcomfort, ideaal om languit in weg te zakken na een zware werkdag – ook mensen met rugklachten zullen hier echt van genieten. Ook geeft het je interieur een extra dimensie. Je hebt ze in alle stijlen: strak, modern of klassiek.

Elektrisch of handmatig bedienbaar, we hebben zelfs modellen met opstahulp – een handige lift-techniek die je op latere leeftijd zeker van pas kan komen. 

De Toekomst Twice 145 05-19 sf28 ppl

Liever geen relaxfunctie?

In dat geval kan je kiezen voor een leuke fauteuil. Het zijn echte blikvangers in de woonkamer en je hebt ze in alle vormen en maten! Kies voor een leuke accentkleur, die je dan ook terug laat komen in je sierkussens, je tapijt, … Of niet, aan jou de keuze!

Ze zorgen ook nog eens voor een extra zitplaats in je woonkamer, praktisch!

...en dan zijn er nog de meubeltjes & accessoires!

Geef je woonkamer je persoonlijke touch!

Je salon is uitgekozen, de opstelling en kleur zijn bepaald, je hebt een goed idee van hoe je woonkamer ingedeeld zal worden.

Dan ben je nu dus klaar voor het  uitkiezen van je salontafel, tv-meubel, tapijt, verlichting, woonaccessoires, …
Waarom hou je dit als laatste? Omdat je zitmeubelen de basis vormen van je woonkamer. Pas hierna weet je hoeveel ruimte je vrij hebt voor de salon- en bijzettafels, hoe groot je tapijt zal moeten zijn, … Ook kan je dan de kleuren van je woonaccessoires zo afstemmen op de kleur van je salon. 

Onze nieuwste wooncatalogus al ontdekt?
Doorblader hem snel en laat je inspireren!

Je woonkamer uitgekozen? Lees dan snel verder voor onze eetkamerinspiratie!

2022-10-10T16:26:24+02:00