>>Inspiratie Eetkamer

Inspiratie voor de eetkamer

eetkamer-inspiratie

De eetkamer – gezellig met z’n allen aan tafel…

De eetkamer is al een tijd niet meer wat ze ooit was, simpelweg de plaats waar je ‘s avonds samen eet. Nee, het is een multifunctionele ruimte waar je gezellig dineert en feestjes viert, maar ook een ruimte waar gewerkt kan worden, waar je met het gezin gezelschapsspelletjes speelt, waar er nooit gebrek is aan een goed gesprek!

De eetkamer op maat van jouw gezin, die vind je bij ons. Kwalitatieve eettafels, een uitgebreide mix aan eetkamerstoelen in tal van stijlen, de mooiste kasten en boekenrekken, …

Ruim of compact?

Een gezellig appartementje, een smal rijhuis of ruime gezinswoning. De eetkamer kan tal van vormen en formaten aannemen. En daar begint het ook vaak! 

Bij Odrada Interieur vinden we voor iedereen de juiste oplossing. Met onze kwalitatieve merken zoals Xooon, Henders & Hazel, Saunaco, Mintjens, … is er aan aanbod geen tekort. 

Traditionele eetkamers, maar ook trendy oplossingen zoals bijvoorbeeld bartafels, ronde tafels en zelfs keukeneilanden met geïntegreerde eethoek zijn bij ons geen enkel probleem. Ook voor maatwerk kan je bij ons terecht.

Alle woonstijlen komen aan bod

Landelijk, modern, strak, klassiek, … Of mag het misschien wat stoerder? Iedere stijl, ieder budget, jij bepaalt!

Wist je dat je deze eiken eettafel volledig zelf samenstelt? Kies voor een rond, vierkant, rechthoekig of zelfs een ovaal blad, in tal van houttinten en afwerkingen. Ook onderstellen zijn er in verschillende vormen, in de kleur die je maar wilt. Ontdek ‘m in de toonzaal of neem een kijkje hier.

Functioneel design

Zoals indrukwekkende verlengmechanismen die in een handomdraai plaats maken voor extra gasten. Of tafelbladen waarbij je krasjes makkelijk wegwerkt door warmte toe te passen. Ook low dining tables zijn helemaal hip – geïnspireerd op de Japanse cultuur.

Onze ervaren interieurspecialisten zullen je steeds bijstaan bij het maken van de juiste keuze!

De stoel maakt de tafel..

Want ja, aan die mooie eettafel horen natuurlijk stoelen te staan. Ook deze hebben we in alle vormen en maten!

Stoeltjes in stof of leder, met of zonder arm. Scandinavisch getinte kuipstoeltjes of design stoelen van topkwaliteit. 

Een complete set of mix & match? Jij beslist.

Barstoelen en counterstoelen, die ook ja!

Laat je in de toonzaal verrassen door ons enorm uitgebreid aanbod of neem alvast een kijkje op onze website…

Een mooie opbergkast of dressoir maakt het geheel compleet!

Opbergruimte komt altijd van pas in huis. Een handige kast is dus zeker geen overbodige luxe. Extra servies, papierwerk, feestbenodigdheden, alles krijgt zo zijn plaats. 

Het geeft je ook extra ruimte om je mooiste woonaccessoires uit te stallen. Een vitrinekast is daarvoor ideaal. Of toon je collectie boeken in een open boekenrek dat tegelijk functioneert als roomdivider? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Zo hebben we ook tal van modulaire wooncollecties aanwezig in ons assortiment. Hierbij bepaal je zelf hoe breed en hoog je meubel zal zijn, waar je een open nis wilt, welke kleur iedere deur krijgt, hangkast of op pootjes, … Een persoonlijk resultaat zonder dat je het prijskaartje van maatwerk betaalt.

Neem alvast een kijkje in ons kasten assortiment:

Onze nieuwste wooncatalogus al ontdekt?
Doorblader hem snel en laat je inspireren!

Je eetkamer uitgekozen? Lees dan snel verder voor onze woonkamerinspiratie!

2022-10-10T16:25:27+02:00