>>Inspiratie Keuken

Inspiratie voor de keuken

keuken-inspiratie

De keuken – het hart van je woning

In de keuken mag er geleefd worden. Het is een ontmoetingspunt voor het hele gezin. Een snelle hap of een uitgebreid feestmaal, het gebeurt allemaal in de keuken. 

Bij Odrada Interieur hebben we een ruim assortiment aan keukens met de beste prijs-kwaliteitsverhouding! In tal van stijlen, op maat van jouw wensen en noden. Wij helpen je bij het uittekenen van jouw droomkeuken.

De woonkeuken - hier wordt geleefd!

Vroeger bevond de keuken zich vaak in een aparte ruimte, los van de leefruimte. Dat is nu niet meer het geval. De woonkeuken verovert onze interieurs. Een vlotte samenhang tussen functionaliteit en gezelligheid is daarom ook belangrijker dan ooit. 

Koken, lachen, babbelen, … De keuken is de plaats waar we als gezin samenkomen, met vrienden genieten van een drankje, onze dag bespreken.

keuken-inspiratie-1
keuken-inspiratie-2

Functionaliteit kent geen grenzen

Geïntegreerde afzuigsystemen, extra brede laden met gepersonaliseerde indeling, het zijn slechts enkele van de opties in ons keuken assortiment. 

Een keuken afgestemd op jou, dat is wat wij voor je mogelijk kunnen maken!

inspiratie-keuken-3

Ieder zijn stijl

Jouw woning, jouw stijl. Bij Odrada Interieur vind je tal van keukens, in tal van stijlen. Dus ook die van jou!

Het zijn de keuzes die je maakt, die je keuken vormen tot jouw droomkeuken. De kastfronten, het aanrecht, de greepjes en de kleuren… Alles ligt in jouw handen!

Neem alvast een kijkje...

bijkeuken-voorraadkast

De bijkeuken is geen bijzaak!

Moderne woningen worden ook steeds vaker voorzien van een bijkeuken. Deze kan dienst doen als voorraadruimte, wasplaats of een combinatie van beide. Een handige inbouwkast zorgt voor een georganiseerd resultaat. Ook hierbij kunnen wij je helpen…

Kom langs in onze toonzaal om een toonzaalmodel te bekijken en samen tekenen we jouw bijkeuken uit, compleet met alle nodige snufjes.

Niets is fijner dan alles makkelijk binnen handbereik te hebben in de keuken. Het is dan ook niet vreemd dat we dit ook willen in de wasplaats of voorraadruimte. De bijkeuken biedt je het onmogelijke… Uitschuifbare wasrekjes, een wasmandhouder onder je wasmachine, aparte vakken om je was te sorteren, …

Onze slimme oplossingen voor het huishouden nemen al je zorgen zo weg!

keuken-inspiratie-4

Of kijk alvast even mee voor de mogelijkheden...

Onze nieuwste wooncatalogus al ontdekt?
Doorblader hem snel en laat je inspireren!

Je keuken uitgekozen? Laat je ook inspireren voor een mooie eethoek of eetkamer...

2022-10-10T16:32:40+02:00