Maatregelen Coronavirus

>>Maatregelen Coronavirus

Gesloten wegens Corona – Covid-19

Het Corona-virus heeft ondertussen de hele wereld in zijn greep, ook  België blijft niet gespaard. Onze overheid heeft al enige maatregelen getroffen om de risico’s voor de volksgezondheid tot een minimum te herleiden.

De oproep van de overheid om ‘in uw kot’ te blijven heeft ook impact op onze dagdagelijkse activiteiten.

In de voorbije dagen kregen wij ook  al verschillende telefonische oproepen van klanten met de wens  hun leveringen uit te stellen. Uiteraard hebben we hier alle begrip voor. Meer zelfs, als familiale onderneming, willen we ook ons steentje bijdragen aan het mogelijks beperken van de verspreiding van het Corona-virus.

Ook onze werknemers komen dagelijks in contact met de klanten. Terwijl iedereen opgeroepen wordt om binnen te blijven, moeten wij onze werknemers naar  de klanten thuis sturen. We kunnen niet de garantie bieden dat ons personeel op de baan de leveringen naar behoren kunnen uitvoeren. Afstand bewaren is onmogelijk, ook ‘social distancing’ is onmogelijk voor onze mensen.

We hebben dan ook besloten dat er voorlopig geen leveringen of afhalingen meer zullen plaatsvinden en dat we ook onze toonzaal tot nader order zullen sluiten.

Hou voor updates onze website en social media in de gaten. Vragen kan u mailen naar verkoop@odrada.be.

We hopen door ons initiatief mee te zorgen voor uw en onze gezondheid. Zorgen voor elkaar is wat telt.

Vriendelijke groeten,

Het Odrada-team

2020-03-17T12:30:04+01:00